Misiunea, viziunea, valorile

MISIUNEA

Misiunea Juju este de a cauta in permanenta cele mai potrivite si inovative produse pentru bebelusul si copilul dumneavoastra, pentru ca acesta sa creasca in confortul si siguranta de care are nevoie.

VIZIUNEA

Sa oferim cat mai multor copii si parinti o viata mai frumoasa, mai vesela si mai armonioasa, fara a trebui sparta pusculita pentru asta.

VALORILE

  • Siguranta si confort
    Toate produsele Juju sunt testate si certificate conform normelor de siguranta din Uniunea Europeana si sunt certificate EN. Materialele sunt alese astfel incat sa fie cat mai rezistente in timp, iar produsele sunt confortabil de utilizat, atat pentru copii, cat si pentru parinti. 
  • Veselie
    Juju vrea sa ajute parintii sa pastreze bucuria legata de aparitia in familie a unui nou membru si in primii ani de viata ai copilului. Facem asta prin crearea de produse vesele si colorate, care vor fi pe placul celor mici si celor mari.
  • Accesibilitate
    Pretul accesibil al produselor Juju este rezultatul efortului echipei noastre de a avea o strategie de achizitii eficienta, o optimizare buna a costurilor si o alegere inteligenta a caracteristicilor produselor.