Formular de retur

Ce fac daca vreau sa returnez un produs?

1. Ambalez coletul asa cum l-am primit, avand grija sa pun in cutie/ambalaj toate componentele produsului, cat si manualul de utilizare, certificatul de garantie si o copie a facturii. Produsele returnate trebuie sa respecte termenii si conditiile de retur. Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. S.C. DOT COM INVESTMENT S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data la care produsul a ajuns in posesia sa. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile initiale de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta urme de utilizare, modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc. si nici produsele care au ambalajul original rupt. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise, in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. DOT COM INVESTMENT S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.
2. Completez formularul de retur de mai jos.
3. Astept sa vina curierul sa ridice coletul in ziua specificata.
4. Primesc banii in contul bancar indicat in termen de cel mult 10 zile de la receptionarea si verificarea produsului de catre S.C. DOT COM INVESTMENT S.R.L.

Informatii utile

Coletele se ridica de catre curierul Fan Courier, in intervalul 09:00 – 19:00, in functie de localitatea de domiciliu. Costurile de transport pentru retur revin in sarcina clientului. La ridicarea coletului nu se achita nimic, costul de retur al coletului fiind scazut din valoarea produsului, acest lucru fiind evidentiat pe factura de retur. Astfel, veti beneficia de un tarif de transport minim, conform contractului nostru cu firma de curierat.
Se poate opta la cerere si pentru trimiterea coletului cu un alt curier, cu plata directa la acesta in momentul expedierii.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Nume produs (obligatoriu)

  Numar comanda (obligatoriu)

  Adresa de ridicare (obligatoriu)

  Data la care doriti ridicarea

  Cont bancar (24 caractere) pentru returnarea contravalorii produsului

  Titular cont bancar