Garantia

Produsele Juju sunt garantate pe o perioada de 2 ani de la data cumpararii pentru orice defecte de fabricatie care nu sunt datorate exploatarii necorespunzatoare a produsului. Garantia nu se refera la uzura normala datorita utilizarii produsului conform specificatiilor. Spargerea ruperea sau zgarierea voita sau accidentala a componentelor produsului nu este acoperita de prezenta garantie. Verificati la achizitie integritatea componentelor.

Garantia se va acorda numai la prezentarea certificatului de garantie si a documentului care dovedeste achizitia (factura sau bon fiscal). Repararea produselor se va efectua numai de catre importator si este gratuita in perioada de garantie, realizandu-se in termen de 15 zile calendaristice de la data reclamatiei. In cazul in care reparatiile necesita utilizarea de piese sau componente ce nu se afla in stocul importatorului, acesta din urma isi rezerva dreptul de a depasi termenul mentionat anterior, pentru a procura cele mai bune accesorii si solutionarea daunelor in cele mai bune conditii. In perioada de post – garantie reparatia produsului se va face contra cost in limita disponibilitatii pieselor.

Prezenta garantie asigura: repararea produsului sau inlocuirea produsului atunci cand acesta nu poate fi reparat; dupa caz restituirea contravalorii produsului atunci cand acesta nu poate fi reparat sau inlocuit. Garantia devine nula daca se constata o utilizare necorespunzatoare a produsului achizitionat. Prin garantia oferita nu sunt  afectate drepturile consumatorului conferite de Legea 449/2003.