Povestea Juju

JUJU este un brand european, pe care noi, Anda si Dragos, doi parinti entuziasti, l-am creat pentru parintii care impartasesc acelasi spirit si aceleasi valori ca noi. A fi un parinte modern e complicat, fiecare zi aducand noi provocari, stres, incertitudini si… multa bucurie. JUJU te ajuta sa creezi cat mai multe momente fericite alaturi de familie, in miscare sau acasa, cu produse sigure si confortabile pentru cel mic. Ofera-i piciului tau mediul perfect in care sa exploreze lumea! Un copil care se simte bine = un copil fericit, iar un copil fericit = un parinte fericit.

JUJU a luat nastere odata cu venirea pe lume a primei noastre fetite, care a devenit muza si sursa noastra de idei pentru brand. Astfel, JUJU a aparut ca o urmare fireasca a nevoilor pe care le-am intampinat cand in familia noastra a aparut bebelusul: am trait situatiile prin care trec toti in astfel de imprejurari. Si am avut dorinta fireasca de a oferi copilului nostru siguranta, confort si calitate, cautand in acelasi timp si un pret echitabil, accesibil unei familii tinere. Dar ne-a fost foarte greu sa gasim, in toata gama de brand-uri internationale, articole care sa aiba toate aceste caracteristici si sa fie si frumoase; asa ne-a venit ideea de a crea noi un brand care sa bifeze toate cerintele. Pe sistemul „cand vrei ceva bine facut, fa-o cu mana ta”.

DSC_4764 copy_4

balansoar-juju

Prin urmare, ne-am inspirat din toate experientele traite de noi (si de alti parinti), ne-am folosit creativitatea si am adaugat un strop de dragoste, pentru a crea JUJU, a carui filozofie este: „Un brand util, vesel si accesibil, pentru o viata mai frumoasa atat pentru copii, cat si pentru parinti, urmarind ca valori de baza: siguranta, confortul, design-ul vesel si prietenos si pretul corect”.

JUJU a urmat o evolutie fireasca, iar in prezent acoperim cele mai solicitate categorii din sectiunea de echipamente pentru copii: scaune auto, carucioare, scaune de masa, patuturi, tarcuri, balansoare. Ori de cate ori extindem gama de produse, o facem cu aceeasi preocupare permanenta pentru adaptarea la nevoile si schimbarile actuale. Suntem bucurosi sa ne reinventam si sa inovam mereu, in functie de preferintelor parintilor.

Astazi, produsele JUJU sunt cumparate anual de mii de parinti din Romania, Ungaria, Bulgaria, Franta, Italia, Spania, Germania si Marea Britanie, pentru ca ne-am tinut de cuvant: JUJU este in continuare accesibil, vesel, sigur si fidel misiunii de a gasi in permanenta cele mai potrivite si inovatoare produse pentru bebelusul/copilul tau, pentru ca cel mic sa creasca in confortul si siguranta de care are nevoie. 

semnatura-Dragos-Corbu-manuale