Termeni si conditii

Termeni generali
Juju Baby este denumirea comerciala a S.C. DOT COM INVESTMENT S.R.L., persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Str. Sapte Drumuri, nr. 10, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/18985/2007, avand CUI RO22548595, numita in continuare DOT COM INVESTMENT.
Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie, pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.
In calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.jujubaby.ro, DOT COM INVESTMENT isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune, pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor
Continutul site-ului www.jujubaby.ro este proprietatea S.C. DOT COM INVESTMENT S.R.L. DOT COM INVESTMENT garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.jujubaby.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei DOT COM INVESTMENT, fara acordul prealabil scris al acesteia.
Bazele de date, programe si elemente de grafica sunt proprietatea S.C. DOT COM INVESTMENT S.R.L. sau (dupa caz) a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si sunt protejate de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.
Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin de acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari
In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@jujubaby.ro. DOT COM INVESTMENT va raspunde sesizarii in maxim 5 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de DOT COM INVESTMENT exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii), factura si pentru livrarea comenzilor, etc.
Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa DOT COM INVESTMENT.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti adresa catre S.C. DOT COM INVESTMENT S.R.L. o cerere scrisa, datata si semnata. DOT COM INVESTMENT se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.
DOT COM INVESTMENT nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la abonare.

Politica de confidentialitate
Va invitam sa accesati si pagina Politica de confidentialitate, care se refera la vizita dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

DOT COM INVESTMENT garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii. Toate produsele comercializate pe site-ul www.jujubaby.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 24 luni.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului
In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor
Acest magazin online este destinat livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale la adrese de pe teritoriul Romaniei si in Europa. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate. Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre DOT COM INVESTMENT.

Procesarea comenzilor

Procesarea comenzilor se face in maxim 24 de ore de la plasare, de luni pana vineri. Sambata si duminica nu se proceseaza comenzi, acestea urmand a fi procesate in urmatoarea zi de luni.

Dupa procesarea comenzilor, produsele parasesc depozitul nostru si sunt livrate prin reteaua de distributie Fan Courier sau Urgent-Cargus. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face automat in functie de localitatea de destinatie.

Termene de livrare

Termenul minim de livrare este de o zi lucratoare si de maxim 3 (trei) zile lucratoare, calculate de la preluarea de catre curier. Livrearea presupune doua incercari gratuite de livrare, efectuate in zile diferite. Daca nu se reuseste livrarea, atunci coletul va fi returnat si va trebui lansata o noua comanda pe site.

Programul de livrare al curierilor depinde de localitatea in care locuiti. Livrarile se fac de luni pana vineri, iar in localitatile mari si in zilele de sambata. Lista localitatilor unde se fac livrari sambata se poate descarca de pe site-ul firmei de curierat. In zilele de duminica nu se fac livrari.

In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi, cu acordul clientului.

Taxe de transport

Greutate Pret
0-3 kg 9.99 lei
3-11 kg 19.99 lei
11-20 kg 23.99 lei
peste 20 kg 39.99 lei

Plata produselor

Plata produselor comandate prin DOT COM INVESTMENT se poate face astfel: in numerar (la livrare) sau online (cu cardul, prin serviciul EuPlatesc.ro).

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre curierul care efectueaza livrarea.

Daca optati pentru plata online, cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul EuPlatesc.ro, iar DOT COM INVESTMENT nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

De asemenea, puteti opta pentru plata online, cu cardul bancar, in rate fara dobanda si fara comision.

Banca Transilvania 2 rate sau 3 rate
Banca Comerciala Romana  2 rate sau 3 rate
BRD Finance 3 rate
Raiffeisen Bank  2 rate sau 3 rate
First Bank 2 rate sau 3 rate
Alfa Bank  2 rate sau 3 rate

Returnarea produselor achizitionate la distanta
Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 30 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Formular de retur.

 Formular de retur

Conciliere
In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de DOT COM INVESTMENT, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@dcinvestment.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti termeni
Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si DOT COM INVESTMENT pentru utilizarea acestui site. DOT COM INVESTMENT verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura privind continutul si disponibilitatea site-ului.
In cazul unei erori umane, prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.
Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.