Livrarea produselor

Procesarea comenzilor

Procesarea comenzilor se face in maxim 24 de ore de la plasare, de luni pana vineri. Sambata si duminica nu se proceseaza comenzi, acestea urmand a fi procesate in urmatoarea zi de luni.

Dupa procesarea comenzilor, produsele parasesc depozitul nostru si sunt livrate prin reteaua de distributie Fan Courier sau Urgent-Cargus. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face automat in functie de localitatea de destinatie.

Termene de livrare

Termenul minim de livrare este de o zi lucratoare si de maxim 3 (trei) zile lucratoare, calculate de la preluarea de catre curier. Livrearea presupune doua incercari gratuite de livrare, efectuate in zile diferite. Daca nu se reuseste livrarea, atunci coletul va fi returnat si va trebui lansata o noua comanda pe site.

Programul de livrare al curierilor depinde de localitatea in care locuiti. Livrarile se fac de luni pana vineri, iar in localitatile mari si in zilele de sambata. Lista localitatilor unde se fac livrari sambata se poate descarca de pe site-ul firmei de curierat. In zilele de duminica nu se fac livrari.

In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi, cu acordul clientului.

Taxe de transport

Taxa de livrare este de 15 lei.

Livrarea este gratuita pentru comenzi de peste 500 de lei.

Plata produselor

Plata produselor comandate prin DOT COM INVESTMENT se poate face astfel: in numerar (la livrare) sau online (cu cardul, prin serviciul EuPlatesc.ro).

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre curierul care efectueaza livrarea.

Daca optati pentru plata online, cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul EuPlatesc.ro, iar DOT COM INVESTMENT nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

De asemenea, puteti opta pentru plata online, cu cardul bancar, in rate fara dobanda si fara comision.

Banca Transilvania 2 rate sau 3 rate
Banca Comerciala Romana  2 rate sau 3 rate
BRD Finance 3 rate
Raiffeisen Bank  2 rate sau 3 rate
First Bank 2 rate sau 3 rate
Alfa Bank  2 rate sau 3 rate