1. Livrarea si Transportul
  2. Securitatea Datelor Dumneavoastra
  3. Returnari de produse si Garantie
  4. Plati, Preturi si Promotii
  5. Termeni si Conditii Generale

 

1. Livrarea si Transportul
Termenul de livrare al produselor achizitionate pe site-ul JujuBaby este de 1 – 3 zile, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul nostru.Livrarile se fac de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 19:00 in functie de metoda de livrare selectata si doar la cererea expresa a cumparatorului in zilele de Sambata intre orele 09:00 si 14:00, in Bucuresti si resedintele de judet. In zilele de duminica nu se fac livrari. Livrarea produselor comandate de dumneavoastra se face prin intermediul serviciului de curierat rapid Fan Courier, pretul transportului fiind calculat in functie de greutatea si volumul coletului.
Pentru comenzi mai mari de 250 LEI transportul este GRATUIT 

 

2. Securitatea Datelor Dumneavoastra
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, datele dumneavoastra vor fi folosite de Dot Com Investment numai în scopul declarat al site-urilor de vanzari online proprietatea Dot Com Investment. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite doar pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) si bineinteles pentru livrarea comenzilor etc. Nu sunteti obligat/a sa furnizati datele dumneavoastra personale, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate. Refuzul dumneavoastra face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii Dot Com Investment. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata firmei Dot Com Investment. Dot Com Investment se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor Dot Com Investment, vi se va cere acordul explicit.

  Cookie-uri

Site-ul nostru folosește cookies pentru a va diferenția de alți utilizatori ai site-ului nostru fără a stoca informațiile dumneavoastra personale identificabile. Acest lucru ne ajută să va oferim o experiență plăcută când navigati pe pagina noastră și ne ajută, de asemenea, să îmbunătățim acest site.

 

3. Returnari de produse si Garantie
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 30 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. S.C. Dot Com Investment S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data la care produsul a ajuns in posesia sa. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile initiale de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc si nici produsele care au ambalajul original rupt, de asemenea nu se pot returna produse care prezinta urme de utilizare. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. Dot Com Investment S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Formular de retur

Produsele cumparate prin intermediul site-ului JujuBaby beneficiaza de garantia oferita de PRODUCATOR (conform normelor legale in vigoare) pentru fiecare produs in parte. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie. Garantia produselor este de 2 ani.  

4. Plati, Preturi si Promotii
Utilizatorii site-ului JujuBaby au la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: Ramburs Plata produselor se face cash la livrare, evitand astfel eventualele inconveniente sau fraude. Incasarea va fi facuta de catre firma de curierat, dovada platii fiind realizata prin chitanta emisa de catre curier. Factura fiscala va fi primita de catre client il colet alaturi de garantie. Conform art. 155 alin. 6 Cod Fiscal, semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii. Daca doriti un exemplar semnat si stampilat, va rugam sa ne contactati.  
5. Termeni si Conditii Generale
Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a sitului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte situri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste situri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste situri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.  
Obligatiile dumneavoastra de inregistrare In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.  
Produsele primite defecte In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. Dot Com Investment S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.  
Copyright Elemente din continutul sitului – elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date – sunt proprietatea Dot Com Investment SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Dot Com Investment SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.  
Limitare de responsabilitate Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.  
Dispute si Conflicte Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.